2011-2012 Adli Yılı açılışı sebebiyle 06.09.2011 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baro Başkanlığımızca Polis Yazlık Sosyal Tesislerinde açılış yemeği yapılmıştır.
Tarih: 9.09.2011 | Okunma Sayısı: 3790

2011-2012 Adli Yılı açılışı sebebiyle 06.09.2011 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baro Başkanlığımızca Polis Yazlık Sosyal Tesislerinde yemek düzenlenmiştir. Yemeğe ilimizde görev yapan hakim ve savcılar ile birlikte birçok meslektaşımız da aileleri ile birlikte katılmıştır. Sayın Vali Mustafa Yaman ve eşi; Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan ve eşi, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve eşi, İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu ve eşi, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç,Jandarma Alay Komutanı Ömer Lütfü MOR ve eşi ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başmüfettişi Nevzat ARSLAN da protokolde yer almıştır. Açılış yemeğinin başlangıcında Baro Başkanı Harun SAYGILI ve Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz AYDIN adaletin önemine ve son dönemde artan terör olaylarına vurgu yaparak birer konuşma yapmışlardır.