2012/2013 Adli Yıl Açılış Töreni
Tarih: 6.09.2012 | Okunma Sayısı: 2526

2012-2013 Yılı Adli Yıl Açılışı  dolayısıyla Baromuz ve Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ortaklaşa  düzenlemiş olduğu etkinlikler   kapsamında Baro Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz,Merkez Hakim Savcılarımız ,meslektaşlarımız ve adliye personelimiz ile birlikte   03.09.2012  tarihinde  Atatürk anıtına çelenk konularak , rahmete ulaşan tüm yargı mensupları için  saygı duruşunda bulunuldu.

Yapılan törenin ardından Başkanlık makamında Baro Başkanımız , Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve değerli meslektaşlarımız ile birlikte hakim ve savcılarımızın da katılımıyla adli yıl açılış kutlaması yapıldı..

Meslektaşlarımız ile birlikte yeni başlayan adli yılın, tüm halkımız ve meslektaşlarımız açısından huzurlu geçmesi, adaletin adil olarak dağıtılması  dilekleriyle yapılan etkinlik son buldu.