2023-2024 ADLİ YIL AÇILIŞI ÇELENK TÖRENİ
Tarih: 1.09.2023 | Okunma Sayısı: 263

2023-2024 Adli Yıl açılışı vesilesi ile Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baromuz tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikler kapsamında, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baromuz tarafından 01.09.2023 tarihinde Atatürk anıtına çelenk sunularak, aramızdan ayrılan tüm yargı mensupları ve hukukçular anısı için saygı duruşunda bulunulmuştur.

Gerçekleştirilen törenin ardından Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baromuz tarafından Kırklareli Adliyesi’nde resepsiyon düzenlenmiştir.

Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ, Kırklareli Ak Parti Milletvekili Sayın Ahmet Gökhan SARIÇAM, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Adalet Komisyonu Başkanı Vekili Sayın İbrahim MAVİ ,Kırklareli Jandarma Komutanı Sayın Cemalettin AKYÜZ ,Kırklareli Emniyet Müdürü Sayın Sinan ÇAMUROĞLU, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Burak ÖZCOŞAR , kamu kurum müdürleri ve merkez ile mülhakat ilçeler hakim savcıları, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, avukat meslektaşlarımız, adliye çalışanları, Baro çalışanları ve basın mensuplarının katılımıyla adli yıl açılış kokteyli gerçekleştirilmiştir.

18.10.2024
AV. MÜMÜN NEŞETOĞLU