5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA KIYMETLİ MESLEK BÜYÜKLERİMİZE MESLEKİ KIDEMLERİ İTİBARİ İLE BAROMUZ KONFERANS SALONUNDA PLAKET TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENMİŞTİR. ​
Tarih: 5.04.2023 | Okunma Sayısı: 251

5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla kıymetli meslek büyüklerimize mesleki kıdemleri itibari ile Baromuz Konferans Salonunda plaket takdim töreni düzenlenmiştir.

Törende Avukatlık mesleğinde 55 inci yılını dolduran Av. İsmet KARADÖL,50.yılını dolduran Av. Mehmet Hilmi ÇİLER, Av. Süleyman TURAN, Av. Elvent YAVUZER, Av. Erdal AKTARI, Av. Özkan YILDIRIM,45.Yılını dolduran Av. Mümin KASAPOĞLU,40.yılını dolduran Vildan ERBİL, 35.Yılını dolduran Av. Bekir TÜMER,30.yılını dolduran Av. Mesut Rıdvan SARIOĞLU ve 25.yılını dolduran Av. Dilek ÇAKAN’a plaketleri Baro Başkan Yardımcımız Av. Ayşegül TÜKEL YÜZKOLLAR tarafından takdim edilmiştir.

Çok değerli meslek büyüklerimize Baromuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.