5.Kurgusal Duruşma Yarışması Çanakkale&S217;de yapıldı.
Tarih: 29.05.2012 | Okunma Sayısı: 3195

Türkiye Barolar Birliği Stajyer Avukatlar Arası 5.Kurgusal Duruşma Yarışması TBB’nin önderliğinde, Çanakkale Barosu’nun çalışmaları ve katkılarıyla Çanakkale’de yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Baro Başkanımız Avukat Harun SAYGILI’ nın başkanlığında baromuzu temsilen stajyer avukatlarımızdan Aydan ÇOBAN, Ozan TOPUZ, Hakan GERİŞ, Yağız YAVUZ katılmışlardır.

Çanakkale Barosu, Tekirdağ Barosu, Muğla Barosu, , İzmir Barosu, Uşak Barosu, Manisa Barosu ve Edirne Barosu Stajyer Avukatlarının katıldığı etkinlikte Muğla Barosu birinci, Edirne Barosu ikinci, İzmir Barosu üçüncü olmuştur.

Kurgusal duruşma yarışmasının ardından Çanakkale 18 Mart Üniversitesinin katkılarıyla Devlet Opera ve Bale Sanatçıları İpek Böler/Cumhur Böler tarafından hazırlanan Mevlana/Hoşgörü isimli opera, bale, semah gösterisi gerçekleştirilmiştir. Son olarak tüm baroların katılımıyla Bozcaada gezisi düzenlenmiş ve etkinlik bu güzel geziyle sonlandırılmıştır.

18.10.2024
AV. MÜMÜN NEŞETOĞLU