ACIMIZ BÜYÜK BAŞIMIZ SAĞOLSUN...
Tarih: 29.03.2019 | Okunma Sayısı: 3137

“Yaşama nişanımız çocuklar;
Hangi evde doğarlarsa doğsunlar
Bizim evimizde ölüyorlar…”
                                       Ş. Erbaş

İlimizde vukuu bulan kelimeler ile ifade edemeyeceğimiz bir vahşeti yaşamanın derin üzüntüsü içerisindeyiz.   Çocuğumuz, masumumuz  11 yaşındaki Zeynep Esinimizin  hunharca katledilmesini, öldürülmesinin şokunu yaşıyoruz. Başta ailesi olmak üzere tüm Kırklarelimizin başı sağolsun,  faillerin bir an önce bulunarak yargı önüne çıkarılması ve bu süreçte faillerin en ağır bir şekilde cezalandırılması için sürecin Kırklareli Barosu olarak takipçisi olacağız.

Senin ve senin gibi pek çok çocuğun hayatta kalmasını sağlayamadığımız, hak ettiğiniz gibi özgür ve güven içinde yaşatamadığımız için özür dileriz Zeynep Esin. En azından Yargılama sürecinde davaya müdahil olup, sanıkların en ağır şekilde cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız. Başka Zeynep Esin'ler güvende yaşasın ve canından olmasın diye, “Çocuğun İnsan Hakları” mücadelemiz çocuk cinayetleri ve şiddeti son bulana kadar devam edecektir. Biz susmayacağız söz veriyoruz, insanca yaşama hakkı için, senin için mücadeleye devam edeceğiz!

KIRKLARELİ BARO BAŞKANLIĞI