Tarih: 6.12.2011 | Okunma Sayısı: 3251

Adalet Bakanlığı ve Avrupa Konseyi İşbirliğiyle yürütülen “Mahkeme Yönetim Sisteminin Güçlendirilmesi Ortak Projesi” kapsamında, Kırklareli Adliyesinin pilot adliye seçilmesi sebebiyle 02.12.2011 tarihinde Ticaret Borsası Konferans Salonunda projeyi tanıtma ve bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplantı  öncesi Adalet Bakanlığı, Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu  ve Avrupa Birliği yetkilileri Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığını, Adalet Komisyonu Başkanını ve Baro başkanlığımızı ziyaret etmiştir.

Toplantıya Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı, Kırklareli Adalet Komisyonu Başkanı, Kırklareli Baro Başkanı, Kırklareli Adliyesi Hâkim ve Savcıları,Avukat meslektaşlarımız ve  Adliye Personeli katılmıştır.