Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP 12.03.2014 tarihinde Baromuzu ziyaret etmiştir.
Tarih: 12.03.2014 | Okunma Sayısı: 1676

Beraberindeki,  Kırklareli Milletvekili Avukat Sayın Şenol GÜRŞAN, Kırklareli Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı ve Baromuz Başkan Yardımcısı Avukat Sayın Ahmet Zeki KILAVUZ, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Sayın Selahattin MİNSOLMAZ, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Sayın Hazel YOLGİDEN  ve diğer heyet üyeleri ile birlikte, Baro Başkanı Avukat Harun SAYGILI ve meslektaşlarımız tarafından karşılanan sayın Genel Başkan Yardımcısı ile güncel ve mesleki sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.