Avukat Kimlik Kartlarına ilişkin, 13.07.2011 tarihi itibariyle,
Tarih: 14.07.2011 | Okunma Sayısı: 3741

Avukatlara yarar sağlayacak birçok yenilik getiren ve Baro Kart Özellikleri ile buluşan Avukat Kimlik Kartlarına ilişkin,  Baro Başkanlığımız bünyesinde Harcama/Yükleme Noktası kurulmuş ve 13.07.2011 tarihi itibariyle hizmete başlamıştır.

Avukat Kimlik Kartınız ile adliyelerdeki küçük harcamalarınıza ilişkin sorunlar nihayete ermektedir.

Baro Başkanlığımızda mevcut bulunan Harcama/Yükleme noktasından, Avukat Kimlik  Kartlarınıza ön ödemeli olarak kredi yükleyebilecek, vekaletname pulu, fotokopi vb. harcamalarınızı bozuk para sorunu yaşamadan gerek baromuzda, gerekse Harcama/Yükleme Noktası mevcut olan diğer barolarda Avukat Kimlik Kartınızla yapabileceksiniz.

Harcama/Yükleme ve Kullanımına ilişkin ayrıntılı bilgi ve kullanım alanlarını gösterir haritaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.