Avukatlar Günü nedeniyle İğneada Resort Otel&S217;de gala yemeği düzenlenmiştir.
Tarih: 9.04.2012 | Okunma Sayısı: 2972

Ortak etkinlik programı kapsamında Kırklareli ve Tekirdağ Baroları 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle İğneada Resort Otel'de gala yemeği düzenlenmiştir.Geceye Kırklareli Milletvekili Sayın Avukat Şenol GÜRŞAN ve Tekirdağ Milletvekili Sayın Avukat Emre KÖPRÜLÜ  teşrif etmişlerdir. Baro Başkanımız Avukat Harun SAYGILI'nın  gecenin açılış konuşmasının ardından,meslekte 30,35 ve 40 yılını dolduran Baromuz mensuplarına plaket ve çiçekleri takdim edilmiştir.Baro Başkanımız Avukat Harun SAYGILI  spor etkinliklerinde dereceye giren Baromuz voleybol bayan erkek  ve erkek basketbol takımlarına çiçeklerini takdim etmiştir.Daha sonra sahneye çıkan Haluk LEVENT eşliğinde meslektaşlarımız güzel saatler geçirmiştir.