Baro Başkanlığımız Olağan Genel Kuruldan sonraki genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısını 11.10.2012 tarihinde Baromuz Başkanlık Odasında gerçekleştirmiştir.
Tarih: 12.10.2012 | Okunma Sayısı: 3324

06/10/2012 tarihli baromuz Genel Kurul Toplantısının ardından,seçimle belirlenen tüm organların katılımı 11/10/2012 tarihinde ilk toplantımız Baromuz  başkanlık odasında gerçekleştirilmiştir.

Seçilen tüm meslektaşlarımıza Merkez İlçe Seçim Kurulu tutanağı tebliğ edilerek görevleri bildirilmiştir.

Toplantıda yönetim kurulu üyeleri arasından baro başkanlık divanı için seçim yapılmış ve Baro Başkan Yardımcılığı’na Av.Ahmet ZEKİ KILAVUZ, Baro Genel Sekreterliği’ne Av.Çiğdem ERDEM ÖNTUFAN Baro Saymanlığı’na Av.Alper DEMİRELİ oy birliği ile seçilmişlerdir.

Devamla Baromuz Merkez İlçe Adli Yardım Komisyonu Başkanlığı’na Av.Ayşegül TÜKEL YÜZKOLLAR, CMK Komisyonu Başkanı  Av.Sezen MALİK ABUY oy birliği ile seçilmişlerdir.