BARO BAŞKANLIĞIMIZCA DÜZENLENEN “ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURU USUL VE YOLLARI " KONULU STAJYER EĞİTİM PROGRAMI 04.04.2022 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:00 DA BAROMUZ STAJYER EĞİTİM KONFERANS SALONUNDA YAPILMIŞTIR.
Tarih: 4.04.2022 | Okunma Sayısı: 279
Baro Başkanlığımızca düzenlenen “Anayasa Mahkemesine Başvuru Usul ve Yolları " konulu stajyer eğitim programı 04.04.2022 Pazartesi günü saat 10:00 da Baromuz Stajyer Eğitim Konferans Salonunda yapılmıştır.

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Sayın Dr. Öğretim Üyesi Mısra TAN’ın  konuşmacı olarak katıldığı ve sunumunu gerçekleştirdiği eğitimimiz stajyerlerimizin katılımı ile tamamlanmıştır. Staj eğitim programımıza sunmuş olduğu değerli katkılardan dolayı çok kıymetli Dr. Öğretim Üyesi Mısra TAN’a baromuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.