BARO BAŞKANLIĞIMIZCA DÜZENLENEN “CEZA MAHKEMESİNDE İSTİNAF YASA YOLU" KONULU STAJYER EĞİTİM PROGRAMI 16.12.2022 CUMA GÜNÜ SAAT 14:00 DE BAROMUZ STAJYER EĞİTİM KONFERANS SALONUNDA YAPILMIŞTIR.
Tarih: 16.12.2022 | Okunma Sayısı: 308
Baro Başkanlığımızca düzenlenen “Ceza Mahkemesinde İstinaf Yasa Yolu" konulu stajyer eğitim programı 16.12.2022 Cuma günü saat 14:00 de Baromuz Stajyer Eğitim Konferans Salonunda yapılmıştır.
Değerli meslektaşımız Emekli Hakim Sayın Berrin Lale ŞENOYMAK’ın konuşmacı olarak katıldığı ve sunumunu gerçekleştirdiği eğitimimiz Staj Yürütme Kurulu Başkanı Av. Okan MUTLU, Staj Yürütme Kurulu Üyeleri Av. Selin TÜRKKAN, Av. Gökçem Yağmur ŞEN, Av. Nida Beril KILIÇ ve stajyerlerimizin katılımı ile tamamlanmıştır.
Değerli meslektaşımız Emekli Hakim Sayın Berrin Lale ŞENOYMAK’’a değerli katkılarından dolayı günün anısına Staj Yürütme Kurulu Başkanı Av. Okan Mutlu tarafından plaket takdim edilmiştir.