BAROMUZ OLAĞAN GENEL KURULU VE BARO BAŞKANLIĞI SEÇİMİ 08 EKİM 2022 TARİHİNDE KIRKLARELİ BAROSU KONFERANS SALONUNDA YAPILMIŞTIR.
Tarih: 10.10.2022 | Okunma Sayısı: 596
Baromuz Olağan Genel Kurulu ve Baro Başkanlığı Seçimi 08 Ekim 2022 tarihinde Kırklareli Barosu Konferans Salonunda yapılmıştır.

Baro Başkanlığı’na mevcut Baro Başkanı Av. Turgay HINIZ ve Av. Bahadır BUZOL’un aday olduğu Genel Kurulda, Divan Başkanlığına Av. Erdal AKTARI, Başkan Yardımcılığına Av. Çisem GÖÇMEN ÜSTÜN, Katip üyeliklere Av. Dilara GÜREL ve Av. Fatih ÖDEN oybirliği ile seçilmiştir.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Divan Başkanlığınca baromuza yeni katılan üyelerin tanıtımı yapılmıştır. Takiben Baro Çalışma Raporu, Baro Mali Raporu, Baro Denetçi Raporu ve Disiplin Kurulu Raporları Genel Kurula sunulmuştur.

Tahmini bütçe ve bütçe kararnamesinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından, Baro Başkanlığı ve Kurullarının seçimlerine geçilmiştir.

Saat 14:00’te başlayan seçimlere meslektaşlarımız saat 17:00’ye kadar oy verme işlemlerini tamamlamışlardır.

302 Baro Mensubumuzun oy kullandığı seçimlerde 166 oy alan Av. Turgay HINIZ yeniden Baro Başkanlığı’na seçilmiştir.