Baromuz Olağan Genel Kurulu ve Baro Başkanlığı Seçimi 12-13 Ekim 2024 tarihlerinde Kırklareli Barosu Konferans Salonunda yapılmıştır.
Tarih: 14.10.2024 | Okunma Sayısı: 84

Baromuz Olağan Genel Kurulu ve  Baro Başkanlığı Seçimi 12-13 Ekim 2024 tarihlerinde Kırklareli Barosu Konferans Salonunda yapılmıştır.

Baro Başkanlığı’na Av. Mümün NEŞETOĞLU’nun aday olduğu Genel Kurulda, Divan Başkanlığına Av. Tülay UZUN, Başkan Yardımcılığına Av. Tuhahan ÇETİN, Katip üyeliklere Av. Uğur DENİZ GENÇ ve          Av. Selin TÜRKKAN oybirliği ile seçilmiştir.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Divan Başkanlığınca baromuza yeni katılan üyelerin tanıtımı yapılmıştır. Takiben Baro Çalışma Raporu, Baro Mali Raporu, Baro Denetçi Raporu ve Disiplin Kurulu Raporları Genel Kurula sunulmuştur.

Tahmini bütçe ve bütçe kararnamesinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından genel kurulumuzun ilk günü tamamlanmıştır.

Baro Başkanlığı ve Kurullarının seçimleri ise 13 Ekim Pazar günü saat 09:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir.

193 Baro Mensubumuzun oy kullandığı seçimlerde 165 oy alan Av. Mümün NEŞETOĞLU Baro Başkanlığı’na seçilmiştir.

16.10.2024