BAROMUZ STAJ YÜRÜTME KOMİSYONU İLE STAJYERLER AVUKATLARIMIZIN TANIŞMA TOPLANTISI 09 .12.2022 TARİHİNDE YAPILMIŞTIR.
Tarih: 9.12.2022 | Okunma Sayısı: 288
Tanışma Toplantısına Staj Yürütme Kurulu Başkanı Av. Okan MUTLU, Staj Yürütme Kurulu Üyeleri Av. Emrah ARSLAN, Av. Uğur Recep KAĞITÇIOĞLU, Av. Selin TÜRKKAN, Av. Hüseyin İSAYEV ve stajyer avukatlarımız katılmışlardır.
Tanışma toplantısının ardından ilk eğitim konusu olan CMK eğitimi Staj Yürütme Komisyonu Üyesi Av. Emrah ARSLAN ‘ın başarılı sunumuyla stajyer avukatlarımızın katılımıyla gerçekleşmiştir.
İkinci oturuma Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ’ın da katıldığı eğitim Staj Yürütme Kurulu Başkanı Av. Okan MUTLU’ nun sunumuyla tamamlanmıştır.
Değerli komisyon üyelerimize ve stajyer avukat meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.