BAROMUZ VE KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ADALET ATÖLYESİ KULÜBÜ TARAFINDAN ORTAKLAŞA DÜZENLENEN ''DİJİTAL ÇAĞDA HUKUK'' PANELİ 03 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT:14:00’DE BAROMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. ​
Tarih: 3.01.2024 | Okunma Sayısı: 173
Baromuz ve Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Atölyesi Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen ''Dijital Çağda Hukuk'' paneli 03 Ocak Çarşamba Günü Saat:14:00’de Baromuz Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Baromuz Avukatlarından Özlem TERZİ, Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Dr.Öğr.Üyesi Ayşen ÇİLENTİ KONURALP,Dr.Öğr.Üyesi Orhan Emre KONURALP ve Araştırma Görevlisi Mehmet Bahadır POLAT’ın katkıları ile Baromuz Konferans Salonunda yapılmıştır.

Saat 14:00’de başlayan panele Baromuz avukatları ve stajyer avukatları ile Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri katılım göstermiştir.

Seminerimizin sonunda Baromuz Avukatlarından Özlem TERZİ, Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşen ÇİLENTİ KONURALP, Dr. Öğr. Üyesi Orhan Emre KONURALP ve Araştırma Görevlisi Mehmet Bahadır POLAT’a sağladıkları katkılar dolayısıyla TEMA bağış belgeleri takdim edilmiştir.

ETKİNLİK TAKVİMİ

18.10.2024
AV. MÜMÜN NEŞETOĞLU
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.