Tarih: 21.05.2024 | Okunma Sayısı: 79
Baromuz ve Mülteci Hakları Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen "6458 Sayılı Yabancılar Ve Uluslararası Koruma Kanunu Çerçevesinde Türkiye’de Koruma Arayan Kişilere Sağlanan Haklar Ve Güvenceler" konulu seminer 18 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Av. Ece Özsaraç KAPROL , Av. Gözde DEMİRCİ ve Av. Semih YÜKSEKTEPE’nin katkıları ile Baromuz Konferans Salonunda yapılmıştır.

Saat 10.00’da başlayan seminere Baromuz Avukatları, Stajyer Avukatları,Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden öğrencilerimiz katılım göstermiştir.

Seminerimizin sonunda Av. Ece Özsaraç Kaprol , Av. Gözde Demirci ve Av. Semih Yüksektepe’ye sağladıkları katkılar dolayısıyla günün anısına Tema Vakfı Bağış Sertifikası takdim edilmiştir.