Baromuzun 60 ıncı kuruluş yıldönümü tören ve etkinliklerle kutlanmıştır.
Tarih: 19.07.2013 | Okunma Sayısı: 4117

Baromuzun 60 ıncı kuruluş yıldönümü tören ve etkinliklerle kutlanmıştır.  

Kutlamalar 17.07.2013 günü saat 14.30 da Kırklareli Vilayet meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlamıştır. 

Çelenk sunma töreni, Kırklareli Belediye Başkanı, Baro Başkanı , Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda Baromuz avukatı ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirilmiştir. 

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasını takiben Kırklareli Barosu Başkanı Avukat Harun SAYGILI tarafından basın açıklaması yapılmıştır.

Tören sonrasında, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı sayın Cemil AKDENİZ, Kırklareli Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı sayın Metin KUKUL, İl Emniyet Müdürü sayın Hüseyin AKTAŞ ile Kırklareli Adliyesi Hakim ve savcıları Baromuza tebrik ziyaretinde bulunmuştur.

Gündüz etkinliklerinin ardından, Kırklareli Valisi sayın Mustafa YAMAN, Ak Parti Kırklareli Milletvekili sayın Av. Şenol GÜRŞAN, Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Sayın Av. Turgut DİBEK, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı sayın Cemil AKDENİZ, Kırklareli Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı sayın Metin KUKUL, Kırklareli Adliyesi Hakim ve savcıları ile Baromuz mensuplar ve basın mensuplarının katılımı ile Kırklareli DSİ tesislerinde yemek düzenlenmiştir. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

18.10.2024
AV. MÜMÜN NEŞETOĞLU
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.