BAROMUZUN GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ 23 ARALIK 2022 TARİHİNDE BAROMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Tarih: 23.12.2022 | Okunma Sayısı: 380

Baromuzun Genç Avukatlar Meclisi 23 Aralık 2022 tarihinde Baromuz Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmalarrı Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Uğur Recep KAĞITCIOĞLU, Baro Başkanımız Av.Turgay HINIZ ve Genç Avukatlar Meclisi Başkan Yardımcısı Selin TÜRKKAN tarafından gerçekleştirmiştir.

Baromuz adına Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ tarafından Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Uğur Recep KAĞITCIOĞLU’na değerli katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etmiştir.

Sonrasında gerçekleştirilen seçimlerde değerli meslektaşımız Av. Fatih ÖDEN Genç Avukatlar Meclisi Başkanlığına seçilmiştir.

Genç Avukatlar Meclisi Başkan Yardımcılığına Av.Berk HACET, Yürütme Kurulu Üyeliklerine ise Av.Buse AKKIR,Av.Buse KANIK,Av.Fatmagül TEZCAN,Av.Kaan BATAK,Av.Kıvanç KABACA,Av.M.Buğra ÇANAKÇI,Av.Selcan ATEŞ,Av.Emrecan GÜVEN ve Av.Uğur Deniz GENÇ seçilmişlerdir.

Meslektaşlarımıza görevlerinde başarılar dileriz.