BASIN AÇIKLAMASI
Tarih: 5.08.2012 | Okunma Sayısı: 2667


Ülkemizi bölmeyi kendine hedef edinmiş hainler işbaşında. Düzelmekte olan ne varsa yakıp yıkmanın peşindeler. Birlik ve beraberlik ruhumuzu elimizden alıp bizleri tahrik etmeye çalışmakta, anlamsız bir kan davasının başlamasını istemekteler.

 

Dağlıca  saldırısının asıl amacı: bölmek, parçalamak.

 

Ancak biz bu oyuna gelmedik, gelmeyeceğiz. Milli mücadele yıllarında kanımıza işleyen milli irademizle bu hainlerin sonunu, hep birlikte getireceğiz. Sırt sırta, omuz omuza verip atalarımızdan bize yadigâr vatanımızı hep birlikte kalkındıracağız. Bu vatanı birlikte kurduk, birlikte yücelteceğiz…

 

Bu duygu ve düşüncelerle güvenlik güçlerimize karşı Hakkari de düzenlenen hain saldırıyı ve saldırının arkasındaki hainleri lanetle kınıyoruz.

 

Yine ülkemizde  bir çok ailenin ocağına ateş düştü, bir çok anne yandı kavruldu, kınalı kuzular ellerindeki kınalarıyla şehit oldular.

 

Bu acıların artık son olması temennisi ve arzusuyla, başta şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize şifa ve ailelerine ise sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

                 

Ve son olarak da hainlere sesleniyoruz.

 

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR
TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

          

Bizler bu dizelerle yetişmiş vatan evlatları olarak bu anlayışı sonsuza dek yaşatacağız. Vatanımızı böldürmedik, böldürmeyeceğiz...
                                                                                              
                                                                                                    KIRKLARELİ BARO BAŞKANLIĞI

ETKİNLİK TAKVİMİ

18.10.2024
AV. MÜMÜN NEŞETOĞLU
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.