Bulgaristan’ın Burgaz Barosu ile Baromuzun işbirliği anlaşması 16.04.2014 tarihinde Burgaz Barosunun ev sahipliğinde imzalanmıştır.
Tarih: 14.04.2014 | Okunma Sayısı: 2697

İmza törenine Kırklareli Barosu adına, Baro Başkanı Avukat Harun SAYGILI, Denetçi Avukat Eyüp KIRAY, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Av. Zafer ERBİL, CMK Komisyonu Başkanı Avukat Onur KOCAOĞLU, Sosyal Kültürel Sportif Komisyonu Üyesi Avukat Volkan Kazan ve İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Avukat M.Cem KENĞER, Aksaray Barosu Adına Baro Başkanı Avukat Levent BOZKURT,  Burgaz Barosu adına Bulgaristan Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Yuriy BOSHNAKOV,Bulgaristan Burgaz Baro Başkanı Av. Hristofor İvanov KONDEV ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri katılmışlardır.