Dünya İnsan Hakları Haftası münasebetiyle, Kırklareli Baro Başkanlığı ve Kırklareli İl İnsan Hakları Kurulu ile ortaklaşa düzenlenen konferans Kırklareli Üniversitesi Konferans Salonunda 10.12.2013 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Tarih: 11.12.2013 | Okunma Sayısı: 3216

Konferansa Baromuz İnsan Hakları Kurulu Komisyonu Üyesi Avukat M.Cem Kenğer  ve KLÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oğuz Kaan, Kimya Mühendisi Bülent Atamer, KLÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yayla konuşmacı olarak katılmıştır.