Tarih: 25.04.2021 | Okunma Sayısı: 433
Adını, tarihin en karanlık sayfalarına yazdıran Amerika'dan tarih dersi alacak değiliz.Biz soykırımı: Kızılderililerin kendi topraklarında var olma mücadelesinde gördük; Hiroşima’da, Nagazaki’de atom bombasına maruz kalan Japon halkında gördük; Vietnam'da napalm bombalarının yakıcı sıcağından yalın ayak kaçmaya çalışan çocukların göz yaşlarında gördük. Afganistan'da, Irak'ta sizin tarafınızdan yapılan soykırımın her türlüsünü gördük biz Mr.Biden&S230;. Bu konuda ders verecek son kişi siz ve ülkenizdir . Bugün yapmış olduğunuz beyan ise yoklukla maluldür.

Yalanlarla tarih yeniden yazılamaz; Osmanlı İmparatorluğu zamanında, Ermenilere karşı yapılan bir soykırım olmadı ve bu gerçekliği tarih yazalı çok oldu. Sizin beyanlarınız bu maddi gerçeği değiştiremez; bu vesile ile tarihsel ve hukuksal gerçekliklerle bağdaşmayan 24.04.2021 tarihinde yaptığınız bu açıklamayı şiddetle reddederek en güçlü şekilde kınıyor ve bunu size aynen iade ediyoruz!