Duyuru 2014/13
Tarih: 20.02.2014 | Okunma Sayısı: 1888

BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2014/13
Başkanlık Divanımızın 07.02.2014 günlü toplantısında; Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında Karikatürcüler Derneği ve Birliğimiz işbirliği ile Birliğimizde ve talep eden Barolarımızda Adalet” konulu uluslararası karikatür sergisi açılmasına karar verilmiştir.

Talep eden Barolarımıza masrafı Birliğimiz tarafından karşılanarak karikatürler sergilenmeye hazır biçimde gönderilecektir.

Gerekli hazırlıkların yapılabilmesi için istekli Barolarımızın taleplerini 28 Şubat 2014 tarihine kadar Birliğimize bildirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.