Ege Marmara Bölge Baro Başkanları Toplantısı Baromuzun ev sahipliğinde 24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde İğneada Resort Hotel&S217; de yapılmıştır.
Tarih: 26.05.2014 | Okunma Sayısı: 1905

Ege Marmara Bölge Baro Başkanları Toplantısı Baromuzun ev sahipliğinde 24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde İğneada Resort Hotel' de yapılmıştır.
Baro Başkanları Toplantısı'na TBB Başkan Yardımcısı Av.Berra BESLER, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av.Kürşat KARACABEY ,Afyon Barosu Başkanı Av.Turgay ŞAHİN, Aydın Barosu Başkanı Av. Sümer GERMEN, Balıkesir Barosu Başkanı Av. Yaşar MEYVACI, Bilecik Barosu Başkanı Av. Halime AYNUR, Bursa Barosu Başkanı Av. Ekrem DEMİRÖZ,  Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İLHAN, Düzce Barosu Başkanı Av. Ali DİLBER Edirne Barosu Başkanı Av. Özgür YILDIRIM, İstanbul Barosu Başkanı Av. Ümit KOCASAKAL,, İzmir Barosu Başkanı Av. Ercan DEMİR, Kırıkkale Baro Başkanı Av.Ayhan YILMAZ Kocaeli Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mehmet AKGÜL , Kütahya Barosu Başkanı Av. Sabit ÖZDOĞLAR,  Muğla Barosu Genel Sekreteri Av.İrfan BALKAYA, Sakarya Barosu Başkanı Av. Recep HACIEYÜPOĞLU, Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Nevzat TEKER,Uşak Barosu Başkanı Av.Baki KANTAR, Yalova Barosu Başkanı Av. Cevdet BEKLER, barolarımızın yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileri katılmıştır.
Toplantıda Baro Başkanları ve temsilcileri Adalet Bakanlığı Bilim Alt Komisyonu tarafından hazırlanan “Avukatlık Kanunu Taslağı” ile güncel mesleki sorunlarımız ve kamuoyunun gündeminde olan konular hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Toplantı sonunda  hazırlanan sonuç bildirgesinin  kamuoyuna açıklanmıştır.