Tarih: 26.09.2022 | Okunma Sayısı: 299
Geçtiğimiz Yıl Kasım ayında eski arkadaşı tarafından katledilen Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan İlknur Gökay Tuncel’in davasının ikinci duruşması 26.09.2022 tarihinde Kırklareli 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülmüştür.

Duruşmaya Baromuz adına  Baro Başkan Yardımcısı Av. Bahadır BUZOL, Baro Saymanı Av. Gökhan KIRKAYAK, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Uğur GÜLSÜM, Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI ile Kadın Hukuku Komisyonu Üyeleri Av. Fatma KÜÇÜK, Av. Süleyman Anıl HUYSAL, Av.Sonay DİNÇER, Kocaeli Barosu adına Av. Aysun KILINÇ, Av. Nuriye YILMAZ, İstanbul Barosu adına Av. Nilsu ÖNDER SEZER, Antalya Barosu adına Av. Nur Deniz TOKLU, Av. Aylin ONURSEV , Av. İlknur KARATAŞ, Av. Gülseren ÖNGÜN Ankara Barosu adına Av. İrem Esra KÖMÜRCÜ ALTUN, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği adına Av.Rukiye Leyla SÜREN ve Türkiye Barolar Birliği TÜBAKKOM adına Av. Gül BİRGÜL GÜLSÜM katılmışlardır.

Duruşma çıkışında TÜBAKKOM adına Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Oylum YAMAN tarafından bir basın açıklaması yapılmıştır. Basın açıklamasına bir çok meslektaşımızda da katılım göstermiştir.

19.10.2024
AV. MÜMÜN NEŞETOĞLU