HABER
Tarih: 13.05.2014 | Okunma Sayısı: 3287

BARO BAŞKANLIĞIMIZ DIŞ İLİŞKİLER KOMİSYONU TARAFINDAN DÜZENLENECEK OLAN BULGARİSTAN GEZİSİ İÇİN İKİ FARKLI PROGRAM HAZIRLANMIŞ OLUP,ÇOĞUNLUK TARAFINDAN TERCİH EDİLEN GEZİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.BULGARİSTAN GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN TERCİH ETTİKLERİ GEZİ PROGRAMI İLE BİRLİKTE 22.05.2014 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR BARO BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETERLİK ODASINA BİLGİ VERME RİCA OLUNUR.

KIRKLARELİ BARO BAŞKANLIĞI

GEZİ PROGRAMI-1

GEZİ PROGRAMI-2

Bulgaristan Konsolosluğu, Bulgaristan Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar

1- 2 adet biometrik fotoğraf
2- Bulgaristan Vize başvuru formu
3- Kalacağınız hotelden kaşeli imzalı konfirme edilmiş hotel rezervasyonu ve voucher
4- Banka hesap dökümü (İçinde minimum 3000 TL bulunmalıdır.)
5- Vukuatlı Nüfus kayıt Örneği
6- 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası
7- Pasaport (Bulgaristan Konsolosluğu minimum 6 ay geçerlilik suresi istemektedir)
8- Bulgaristan’a gerçekleştireceğiniz seyahat bileti (otobüs bileti - uçak bileti)