İZMİR BAROSUNUN KATKILARI İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZIN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN " İNTERAKTİF CMK MODÜL " KONULU EĞİTİM 15-16 NİSAN 2023 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Tarih: 18.04.2023 | Okunma Sayısı: 350
İzmir Barosunun katkıları ile Baro Başkanlığımızın ev sahipliğinde düzenlenen " İnteraktif Cmk Modül " konulu eğitim 15-16 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

İzmir Baro Başkanlığından değerli meslektaşlarımız Av. Yakup GÜL, Av. Özkan YÜCEL, Av. Doğancan KIRAN, Av. Sanem Can ŞEN ALKAN, Av. Ayşegül KARPUZ TÖR, Av. Tuğçe Nazlı AKIN ve Av. Ozan ALPMEN’in katkıları ile Baromuz Konferans Salonunda yapılmıştır.

Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan eğitim programımıza Baromuz avukatları ve stajyer avukatları katılım göstermiştir.

Eğitimimizin sonunda Av. Yakup GÜL, Av. Özkan YÜCEL, Av. Doğancan KIRAN, Av. Sanem Can ŞEN ALKAN, Av. Ayşegül KARPUZ TÖR, Av. Tuğçe Nazlı AKIN ve Av. Ozan ALPMEN’in sağladıkları katkılar dolayısıyla günün anısına plaket takdim edilmiş olup, katılımcı meslektaşlarımıza sertifikaları takdim edilmiştir.

 

İki günlük programda emekleri geçen değerli eğitmen meslektaşlarımıza ve Baromuz avukatlarına ve stajyerlerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

ETKİNLİK TAKVİMİ

18.10.2024
AV. MÜMÜN NEŞETOĞLU
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.