KIRKLARELİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN HAZIM ASLANCI VE KIRKLARELİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN HÜSEYİN GEDİK BARO BAŞKANIMIZ AV. TURGAY HINIZ VE BAROMUZ YÖNETİM KURULUNCA İADE-İ ZİYARETTE BULUNULMUŞTUR.
Tarih: 16.04.2023 | Okunma Sayısı: 224
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hazım ASLANCI ve Kırklareli Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hüseyin GEDİK Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ ve Baromuz Yönetim Kurulunca iade-i ziyarette bulunulmuştur.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Baro Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül TÜKEL YÜZKOLLAR, Genel Sekreter Melike KURT, Sayman Av. Koray AYGÜN, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Seda AKCA, Av. Gökhan KIRKAYAK, Av. Özgür ÜSTÜN, Av. Gürkan Sakallı ve Av. Burak TEKCAN bulunmuşlardır.
Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza ve Adalet Komisyonu Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.