KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK KULÜBÜ’NÜN DÜZENLEDİĞİ BAROMUZUN EV SAHİBİ OLDUĞU "TAHKİM'' KONULU KONFERANS 24 MAYIS 2024 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Tarih: 24.05.2024 | Okunma Sayısı: 83

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Kulübü’nün düzenlediği Baromuzun ev sahibi olduğu "Tahkim'' konulu konferans 24 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Baro Başkanımız Av.Turgay Hınız’ın açılış konuşmasının ardından başlayan konferans Sayın Prof.Dr. Silvi Chernev, Sayın Assistant Prof. Özge Varış, Tekirdağ Baro Başkanı  Sayın Av. Egemen Gürcün’ün katkıları ile Baromuz Konferans Salonunda yapılmıştır.

Saat 11.00’da başlayan seminere Baromuz Avukatları, Stajyer Avukatları, Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden öğrencilerimiz katılım göstermiştir.