MESLEKTAŞLARIMIZ 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ MÜNASEBETİ İLE CARMEN WEDDİNG HOUSE’DA DÜZENLENEN YEMEKTE BULUŞTU.
Tarih: 28.03.2022 | Okunma Sayısı: 624

5 Nisan Avukatlar Günü vesilesiyle planlanan Avukatlar Günü yemeğimiz 25 Mart 2022 Cuma günü Carmen Wedding House 'de gerçekleştirildi.

Baro Başkanı Av. Turgay HINIZ ’ın açılış konuşması ile başlayan yemeğe, Yönetim Kurulu üyelerimiz, çok sayıda meslektaşımız ve aileleri katıldı.

Yemekte avukatlık mesleğinde 50 inci yılını dolduran Av. Mehmet CEBECİ, Av. Mihman AY, Av. Sezai TAŞ, ,45.yılını dolduran Av. Müşerref İKİZ, Av. Abdullah Muvaffak ÜLGEN, 40.Yılını dolduran Av. Nilgün ÜLGEN, Av. Ahmet Murat KALECİK,35.yılını dolduran Av. İlknur DEVRİM KANTARCI, 30.Yılını dolduran Av. Şaban Koray ŞENTÜRK, Av. Filiz CEVAHİR MUTLU, Av. Eyüp KIRAY,25.yılını dolduran Av. Seval DERVİŞ, Av. İbrahim GÜLERYÜZ, Av. Sadi ÇAMDERE ve Av. Cihaner ÇELİK plaketleri Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ tarafından takdim edildi.