Olağanüstü Genel Kurul ve Kesinleşmiş Seçim Sonuçları.
Tarih: 10.10.2012 | Okunma Sayısı: 3822

Baromuz Olağan Genel Kurulu ve Baro Başkanlığı Seçimi 06 Ekim 2012 tarihinde Kırklareli Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılmıştır.

Baro Başkanlığına mevcut Baro Başkanı Av.Harun SAYGILI ve Av.İlhan DURMUŞ'un aday olduğu Genel Kurulda, Divan Kurulu Başkanlığı'na oy çokluğu ile Av.İsmet KARADÖL,Divan Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Av.Nilgün ÜLGEN,Divan Kurulu Katipliği'ne Av.Aybike ERKAL ve Av.Ayşegül DURMAZ seçilmiştir.
 
Baromuza yeni katılan üyelerin tanıtımı yapıldıktan sonra,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından ,Baro Çalışma Raporu,Baro Mali Raporu,Baro Denetçi Raporu ve Disiplin Kurulu Raporları  Genel Kurula sunulmuştur.

Tahmini bütçe ve bütçe kararnamesinin görüşülüp karara bağlanması ve Staj Kurulu İç Yönetmeliğinin Genel Kurula sunulmasının ardından,Baro Başkanlığı ve Kurulların seçimlerine geçilmiştir.Saat 14:00'te başlayan seçimlerde meslektaşlarımız saat 17:00'ye kadar oy verme işlemlerini tamamlamışlardır.

159 Baro Mensubumuzun oy kullandığı seçimde  Av.Harun SAYGILI 85 oy ile yeniden Baro Başkanlığına seçilmiştir.Av.İlhan DURMUŞ  70 oy almıştır.4 oy ise geçersiz sayılmıştır.
 
 
 
 
Genel Kuruldan Görüntüler&S230;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

18.10.2024
AV. MÜMÜN NEŞETOĞLU
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.