Tarih: 16.03.2015 | Okunma Sayısı: 3703

Kırklareli Baro Başkanlığı Staj Komisyonu’nun 30.01.2015 tarihli toplantısında kararlaştırılan Staj Eğitim Programı’nın ikincisi 20.03.2015 tarihinde Lüleburgaz Adliyesi Baro odasında yapıldı.

Av.Dilek ÇAKAN HIZARCI’nın konuşmacı olarak katıldığı İlamsız İcra:Görev ve Yetki,Takip Talebi,Ödeme Emri,Ödeme Emrine itiraz,İtirazın kaldırılması,İtirazın İptali konulu Staj Eğitimine Kırklareli Barosu Stajyerleri Stj. Av. Melike BORA, Stj. Av. Merve YAVUZ, Stj. Av.Büşra DAĞ, Stj. Av.Şifa ÇELİK, Stj.Av.Esra KANTARCI Stj. Av.Seren ERDEM Stj. Av.Uğur BÜLBÜL Stj. Av.Fatma KÜÇÜK Stj. Av.Barış OTU, Stj. Av. Sedat ERMİN, Stj.Gamze CEBECİ katılmıştır.