T.B.B. Eğitim Merkezi, Kırklareli, Edirne, ve Tekirdağ Barosu&S217;nun Katkılarıyla 15 Mart 2014 Cumartesi günü Kırklareli Ticaret Borsası Konferans Salonunda &S220;Türk Borçlar Kanununda Getirilen Yenilikler” konulu konferans yapılmıştır.
Tarih: 15.03.2014 | Okunma Sayısı: 1631

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi, Kırklareli, Edirne, ve Tekirdağ  Barosu'nun Katkılarıyla 15 Mart 2014 Cumartesi günü Kırklareli Ticaret Borsası Konferans Salonunda
  "Türk Borçlar Kanununda Getirilen Yenilikler” konulu konferans yapılmıştır.

Konferansa İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Yrd. Doç.Dr. Umut YENİOCAK ve Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Yrd. Doç.Dr. Turan ŞAHİN konuşmacı olarak katılmışlardır.

Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ Barolarından birçok meslektaşımız katıldığı seminer memnuniyet verici sonuçlar üretmiştir.