TBB MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
Tarih: 14.03.2015 | Okunma Sayısı: 2354

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA EDİRNE BARSUNUN EV SAHİPLİĞİNDE YAPILAN "TİCARET KANUNUNDA GETİRİLEN YENİLİKLER" KONULU EĞİTİM SEMİNERİ

14 Mart 2015 Cumartesi günü Edirne Barosu tarafından Adliye Sarayı Konferans Salonun 'da " Ticaret Kanununda Getirilen Yenilikler " konulu eğitim semineri düzenlendi.

Türkiye Barolar Birliği  Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Meryem ÇETİN ’in seminer sorumlusu, Yargıtay 11.Hukuk Dairesi Üyesi Ahmet ÖZGAN, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yrd. Doç.Dr. Hülya ÇOŞTAN, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yr.Doç.Dr. Burçak YILDIZ’ ın eğitmen olarak katıldığı seminer’e Baromuz Staj Komisyonu Başkanı Av. Tülay UZUN ve Stajyerlerimiz Melike BORA,Gamze CEBECİ,Merve YAVUZ,Büşra DAĞ,Günalp ÇAKIR,Uğur BÜLBÜL,Fatma KÜÇÜK katılmıştır.