TBB'NİN KATKILARI İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZIN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN "İŞ HUKUKU (İŞÇİLİK ALACAKLARI VE İŞE İADE DAVALARINDA İSPAT) " KONULU SEMİNER 10 ARALIK 2022 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Tarih: 10.12.2022 | Okunma Sayısı: 218
TBB'nin katkıları ile Baro Başkanlığımızın ev sahipliğinde düzenlenen "İş Hukuku (İşçilik Alacakları ve İşe İade Davalarında İspat) " konulu seminer 10 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
İstanbul Barosu Avukatlarından Ahmet EVCİMEN ve Elif ÖZDEMİR’in katkıları ile Baromuz Konferans Salonunda yapılmıştır.
Saat 09.30’da başlayan seminere Baromuz avukatları ve stajyer avukatları ,Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri katılım göstermiştir.
Seminerimizin sonunda Av.Ahmet EVCİMEN ve Av.Elif ÖZDEMİR’in sağladıkları katkılar dolayısıyla günün anısına plaket takdim edilmiştir.