TBB'NİN KATKILARI İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZIN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN "TÜKETİCİ HUKUKU" KONULU SEMİNER 29 ŞUBAT 2020 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ YÜRÜTME KURULU ÜYESİ AVUKAT CUMHUR ARIKAN’IN MODERATÖRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Tarih: 29.02.2020 | Okunma Sayısı: 1010

TBB'nin katkıları ile Baro Başkanlığımızın ev sahipliğinde düzenlenen "Tüketici Hukuku" konulu seminer 29 Şubat 2020 tarihinde Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Cumhur ARIKAN’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

Ankara 6.Tüketici Mahkemesi Hakimi Mehmet Akif TUTUMLU ve İstanbul Barosu Avukatlarından Şükran EROĞLU’nun katkıları ile Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi Konferans Salonunda yapılmıştır.

Saat 10.30’da başlayan seminere Edirne Barosu Önceki Başkanlarından Av. İbrahim KARAKOÇ,Edirne Barosu avukatları,Baromuz avukatları ve stajyer avukatları ile Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri katılım göstermiştir.

Seminerimizin sonunda sağladıkları katkılar dolayısıyla Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Cumhur ARIKAN,Hakim Mehmet Akif TUTUMLU ve Av. Şükran EROĞLU’na günün anısına plaket takdim edilmiştir.