TÜBAKKOM’ DAN KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU VE TBMM’YE ZİYARET
Tarih: 1.11.2023 | Okunma Sayısı: 188
Tübakkom’ dan Kamu Denetçiliği Kurumu ve Tbmm’ye Ziyaret
TÜBAKKOM Dönem Sözcüsü ve Baromuz Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Av.Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI ve Yürütme Kurulu üyeleri, Kamu Denetçiliği Kurumu ve farklı parti gruplarından Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunda üyesi temsilciler ile görüşmüştür.
Heyet aynı gün, önceki dönem TÜBAKKOM Koordinatörlüğü görevini yürüten, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’e de nezaket ziyaretinde bulunmuştur.
Heyet ilk görüşmesini Kamu Denetçiliği Kurumundan Kadın, Çocuk ve Engelli Haklarından sorumlu Denetçi Celile Özlem Tunçak ve heyeti ile gerçekleştirmiştir.
Daha sonra TBMM ziyaretleri kapsamında Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı AK Parti milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Başkanvekili CHP milletvekili Gamze Taşçıer, üyeler; Saadet Partisi milletvekili Sema Silkin Ün, AK Parti milletvekili Fatma Öncü, Deva Partisi milletvekili Elif Esen ve CHP milletvekili Aliye Coşar ile görüşmeler yapılmıştır.
Görüşmelerde, TÜBAKKOM’un işlerliği ve çalışmaları anlatılarak iş birliğine hazır olunduğu belirtilmiştir.