Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi, Kırklareli, Edirne, ve Tekirdağ Barosu&S217;nun Katkılarıyla 01 Mart 2014 Cumartesi günü Kırklareli Ticaret Borsası Konferans Salonunda &S220;Aile Hukuku” konulu konferans yapılmıştır.
Tarih: 4.03.2014 | Okunma Sayısı: 2139

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi, Kırklareli, Edirne, ve Tekirdağ  Barosu'nun Katkılarıyla 01 Mart 2014 Cumartesi günü Kırklareli Ticaret Borsası Konferans Salonunda  "Aile Hukuku” konulu konferans yapılmıştır.

Konferansa Yargıtay 2.Hukuk Dairesi Üyesi Ömer Uğur GENÇCAN ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran ŞIPKA konuşmacı olarak katılmışlardır.

Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ Barolarından birçok meslektaşımız konferansa katılmıştır.