Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi, Kırklareli, Edirne, ve Tekirdağ Barosu&S217;nun Katkılarıyla 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü Kırklareli Ticaret Borsası Konferans Salonunda &S220;Aile Mahkemelerinde Yeni Hmk Uygulamaları” konulu konferans yapılmıştır.
Tarih: 31.05.2014 | Okunma Sayısı: 1703

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi, Kırklareli, Edirne, ve Tekirdağ  Barosu'nun Katkılarıyla 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü Kırklareli Ticaret Borsası Konferans Salonunda  "Aile Mahkemelerinde Yeni Hmk Uygulamaları” konulu konferans yapılmıştır.

Konferansa Yargıtay 2.Hukuk Dairesi Üyesi Ömer Uğur GENÇCAN ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Üyesi Avukat Recep ADIGÜZEL konuşmacı olarak katılmıştır.

Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ Barolarından  birçok meslektaşımızın ilgi gösterdiği konferans başarı ile tamamlanmıştır.