TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ (TBB), BAROLARIN KENDİ İLLERİNDE CMK EĞİTİMİ VERMELERİNE VE EĞİTİCİ GRUPLARINI OLUŞTURMALARINA DESTEK OLMAK ÜZERE 3 AŞAMALI “CMK EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ” PROGRAMINI BAŞLATMIŞTIR.
Tarih: 11.11.2023 | Okunma Sayısı: 159

Türkiye Barolar Birliği (TBB), baroların kendi illerinde CMK eğitimi vermelerine ve eğitici gruplarını oluşturmalarına destek olmak üzere 3 aşamalı “CMK Eğiticilerin Eğitimi” programını başlatmıştır.

TBB CMK Komisyonu tarafından Mayıs ayında yapılan çalıştayın sonuç raporunda yer alan talepler doğrultusunda TBB Eğitim Merkezi tarafından; kişilerin adil yargılanmalarına yönelik etkin avukatlık hizmeti verilebilmesini sağlamak, uygulamadaki hak ihlallerini önleyebilmek ve meslektaşlar arasında bir uygulama birliği oluşturabilmek amacıyla hazırlanan programın 11-12 Kasım 2023 tarihinde yapılan 2. Aşama eğitimleri Ankara’da düzenlenmiştir.

Düzenlenen eğitime Baromuzu temsilen Av. Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI ve Av. Uğur Deniz GENÇ katılmışlardır.

18.10.2024
AV. MÜMÜN NEŞETOĞLU