TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNİN 37. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU 17- 18 ARALIK 2022 TARİHLERİNDE ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Tarih: 19.12.2022 | Okunma Sayısı: 315
Türkiye Barolar Birliğinin 37. Olağan Mali Genel Kurulu 17- 18 Aralık 2022 tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleştirilmiştir.

Genel Kurula Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ, TBB Delegelerimiz Av. Seval DERVİŞ, Av. İsmail Hakkı KURT ve Av. Çiğdem ERDEM ÖNTUFAN katılım göstermiştir.

Mali konuların ele alındığı genel kurulda, TBB’nin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı, demokrasi, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı ile avukatların güncel sorunlarına da değinildi. Genel Kurul’un ikinci gününde; başta bağlı çalışan avukatlar ve stajyer avukatların çalışma koşulları olmak üzere yargı kararları da dikkate alınarak TBB Meslek Kurallarının bir kısım maddelerinde değişikliğe gidilmiştir.